SUPER EROI la Alexandria

SUPER EROI la Alexandria

Pe data de 3 mai 2022, la Alexandria, a avut loc vernisajul expoziției de benzi desenate realizate de copiii de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” și de la Colegiul Național Pedagogic „Mircea Scarlat” din Alexandria, realizate în cadrul proiectului „Endless Present |Limited Future“.

Ne-am bucurat să cunoaștem la Alexandria copii talentați și dornici să-și dezvolte abilitățile creative și totodată cunoștințele în materie de ecologie, prin lucrările lor propunând soluții pentru combaterea poluării cu plastic, una dintre cele mai serioase amenințări la adresa mediului și climei.

Atelierele s-au dovedit a fi o adevărată sursă de inspirație pentru copii, aceștia reușind să transpună în povești ilustrate modul în care și-au imaginat că ar arăta o lume mai bună, fără plastic, inspirați de eroi reali sau imaginari.

La vernisajul expoziției din data de 3 mai au participat părinții copiilor expozanți, cetățenii orașului și reprezentanții mass-media și ai autorităților locale. Invitații au apreciat lucrările copiilor și s-au lăsat inspirați de soluțiile lor creative pentru combaterea poluării cu plastic.

Expoziția din Alexandria poate fi vizitată de locuitorii orașului până pe data de 30 mai, iar lucrările copiilor pot fi vizualizate și pe site-ul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.