SUPER EROI la Mizil

SUPER EROI la Mizil

Începând cu 25 martie 2022 locuitorii orașului Mizil pot admira pe gardul de incintă al Școlii Gimnaziale nr 1, str. Mihai Bravu 104, benzile desenate create de copii și adolescenți din oraș.

Timp de trei săptămâni, între 15 și 30 ianuarie 2022, în cadrul a șase ateliere, 22 de copii de la Școala Gimnazială nr. 1 și de la Liceul Teoretic Grigore Tocilescu din Mizil au descoperit și s-au antrenat în tainele dezvoltării benzilor desenate, ale illustrării de povești.

Copiii s-au alăturat aventururii ENDLESS PRESENT | LIMITED FUTURE #plasticzero din dorința de a descoperi secretele ilustrație și scrierii creative, dar și de a afla mai multe despre domeniul ecologiei și cum pot contribui ei în mod direct la reducerea poluării cu plastic. În cadrul expoziție putem afla poveștile care ne invită în lumea lor plină de fantezie și a celor implicați activ în comunitatea lor.

Super eroii deja consacrați i-au inspirat să scoată la iveală propriile lor povești, aventuri ale unor eroi încă necunoscuți, care se luptă pentru o lume durabilă, o planetă fără plastic. Vă așteptăm să îi descoperiți pe Malala și creionul magic, Un răufăcător ciudat, Bob poluatu, Țestoasa și sticla. Veți fi martori la O prietenie cu surprize pentru Înfrângerea poluării.

Expoziția din Mizil este permanentă și poate fi oricând vizitată de locuitorii orașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.