Creativitate vs poluare în expoziția din URZICENI

Creativitate vs poluare în expoziția din URZICENI

Ultimul popas făcut de atelierele proiectului nostru a fost la Urziceni, la Școala Gimnazială „Ion Heliade Rădulescu”, unde s-au reunit copii și adolescenți de la școala gimnazială și  de la Colegiul Național “Grigore Moisil”. Lucrările rezultate din eforturile depuse de copii în cadrul atelierelor de bandă desenată și scriere creativă pot fi admirate pe gardul de incintă al Școlii Gimnaziale „Ion Heliade Rădulescu”,  începând cu data de 4 iunie 2022, în cadrul expoziției de la Urziceni.

„Bobiță și planul salvator” de Andreea Denisa și Andrada, „Brica și Omul Pasăre de Aur” de Rareș Ionuț sau „Aventura lui Peony” de Andreea Gabriela sunt doar câteva din cele 12 lucrări care pot fi admirate în cadrul expoziției de la Urziceni.

Locuitorii orașului sunt invitați să aprecieze lucrările tinerilor autori și să se lase inspirați de soluțiile lor creative pentru combaterea poluării cu plastic și, de ce nu, să implementeze politici și soluții concrete în această direcție.

Scopul proiectului a fost acela de a determina copiii participanți să își însușească atât tainele desenului și scrierii creative, cât și să conștientizeze importanța protejării mediului înconjurător, iar lucrările realizate ne arată că tânara generație are puterea de a schimba lumea în bine.

Vă invităm și pe voi să le vedeți și să vă convingeți de creativitatea și ingeniozitatea soluțiilor de combatere a poluării propuse de elevii din Urziceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.