Super eroii vin la București

Super eroii vin la București

În lumea reală, doar unii au puterea de a crea eroi și povești, de a ne atrage pe tărâmul fanteziei și al imaginației. Ei sunt autorii. În căutarea lor am pornit acum un an. Să-i aflăm pe autorii aflați la început de drum, când toate visurile sunt posibile, când Super Eroi pot fi chiar ei, față în față cu un personaj negativ puternic și viclean: plasticul, cel care, nemilos, ne poluează planeta.

Timp de 7 luni, am poposit pe rând la Slobozia, Turnu Măgurele, Oltenița, Mizil, Alexandria și Urziceni. Pe parcursul a 72 de ateliere de bandă desenată și scriere creativă am cunoscut mulți copii talentați și creativi și am aflat cum ar construi ei o lume #fără plastic, o lume durabilă pentru generațiile viitoare. Super Eroilor deja consacrați li s-au alăturat personaje diverse, care i-au inspirat pe copii să scoată la iveală propriile povești, aventuri ale Super Eroilor viitorului, care luptă pentru o planetă fără plastic.

In perioada 7 – 30 octombrie 2022 puteti admira în curtea Casei Filipescu Cesianu și pe gradul de incintă o parte din lucrările de bandă desenată create de tinerii artiștii din cele șase comunități, iar în mansarda casei vor rula cele 12 filme scurte de animație realizate în cadrul taberei urbane.

Leave a Reply

Your email address will not be published.